روانشناسی رنگ (color psychology) اتاق بخشی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره شماست و تنها با رنگی که برای دکوراسیون داخلی خود انتخاب می کنید، بر روحیه و سطح انرژی شما تأثیر می گذارد. رنگ اتاق های خانه شما نیز به عنوان بازتاب مستقیم شخصیت شما عمل می کند. افرادی که در یک خانه زندگی می کنند با انتخاب رنگ هایی که نشان دهنده ترجیحات و شخصیت آنها است آن را زیبا می کنند. رنگ، قدرت تغییر شکل و اندازه وسایل و همچنین شکل و اندازه خود اتاق را دارد.
مشاهده پارچه های مبلی رنگ موشی
اگر اطلاعات اولیه در مورد رنگ و تأثیرات آن را داشته باشید، انتخاب رنگ کار دشواری نیست. ترندهای رنگی می آیند و می روند، بنابراین برای داشتن خانه ای زیبا، لازم نیست نگران روندها باشید، به خصوص زمانی که به دنبال فروش هستید. ترفند این است که رنگهایی را که دوست دارید با هم ترکیب کنید و ترکیبی دلپذیر ایجاد کنید، اما انتخاب ترکیب رنگی یکی از ترسناکترین مراحل برای مبتدیان است.
روانشناسی رنگ اتاق چیست؟
در حالی که بسیاری از ما ممکن است زمان زیادی را صرف فکر کردن به رنگ اتاق نکنیم، اما هر روز روی ما تاثیر می گذارد. رنگ اتاق می تواند بر روحیه و افکار ما تأثیر بگذارد و به طرق مختلف بر روی ما تأثیر بگذارد، بسته به سن، جنسیت، پیشینه قومی و آب و هوا، برخی از رنگها یا حتی گروههایی از رنگها معمولاً واکنش مشترک اکثر مردم را دریافت میکنند، به همین دلیل است که انتخاب عاقلانه رنگها در دکوراسیون بسیار مهم است.
بیایید نگاهی دقیقتر به آنچه که رنگها میتوانند برای یک اتاق انجام دهند بیاندازیم.
هنگام تصمیم گیری برای رنگ آمیزی، از خود بپرسید:
چه حسی می خواهید در اتاق خود ایجاد کنید؟
چه رنگ هایی با آن روحیه مطابقت دارد؟
اگر برای پاسخ به این سؤالات به کمک نیاز دارید، از مجلات و وب سایت های طراحی الهام بگیرید. همچنین به منسوجات خود توجه داشته باشید. اجازه دهید فرش، پتوها و بالشهای شما، طرح رنگ شما را راهنمایی کنند.
رنگ های مورد استفاده در اتاق خواب:
اعتقاد بر این است که رنگ سبز استرس را از بین می برد و به باروری کمک می کند و آن را به انتخابی عالی برای اتاق خواب تبدیل می کند.
گفته می شود آبی فشار خون را کاهش می دهد در حالی که تنفس و ضربان قلب شما را کند می کند.
بنفش در سایههای روشنتر، مانند اسطوخودوس و یاسی، همچنان کیفیت آرامشبخشی را بدون خطر سردی بیش از حد به اتاقخوابها میآورد.
رنگ هایی که باید در اتاق خواب خود اجتناب کنید:
نارنجی رنگ روشن انرژی است که مستقیماً با روحیه آرامش بخش اتاق خواب شما در تضاد است.
آبی پاستلی می تواند به طور ناخوشایندی بر روی دیوارها سرد شود، به خصوص در اتاقی که نور طبیعی کمی دریافت می کند.
بهترین رنگ برای اتاق نشیمن من چیست؟
روانشناسی رنگ اتاق نشیمن شما ساده است: رنگ های اتاق نشیمن را پیدا کنید که در حالت کلی راحتی، گفتگو و رفاقت متناسب با فضای شما باشد. وقتی از خود میپرسید اتاق نشیمن خود را چه رنگی کنم، رنگهای شاد و آرامبخش مانند سبز و آبی را در نظر بگیرید. برای هیجان بیشتر، رنگ قرمز را در نظر بگیرید.
رنگ های مورد استفاده در اتاق نشیمن:
قرمز مانند هیچ رنگ دیگری آدرنالین را ترشح نمی کند. زمانی که می خواهید هیجان را تحریک کنید، به خصوص در شب، انتخاب خوبی است.
سبز آرامش بخش ترین رنگ برای چشم در نظر گرفته می شود که ترکیبی از کیفیت شاداب آبی و شادابی زرد است.
آبی می تواند آرامش را در مناطق اجتماعی تشویق کند، اما به دنبال سایه های ملایم تر است.
رنگ هایی که باید در اتاق نشیمن خود اجتناب کنید:
آشپزخانه یک فضای جمعی است که در آن خلاقیت متولد می شود و خانواده جمع می شوند. به همین دلیل است که شما رنگ های رنگ آشپزخانه را می خواهید که خلاقیت و شادی را افزایش دهند. سایه های زرد، سبز و آبی همگی می توانند روانشناسی رنگ اتاق شما را بهبود ببخشند و فوراً با رنگ شاد دیوار، روحیه را بهبود دهند.
رنگ های مورد استفاده در آشپزخانه:
رنگ زرد حس انرژی بخشی را به آشپزخانه شما می بخشد.
رنگ سبز می تواند به آشپزخانه شما احساس راحتی بدهد.
بنفش سطحی از پیچیدگی و لبه غنی را اضافه می کند.
رنگ هایی که باید در آشپزخانه خود اجتناب کنید:
مشکی برای مکانی که مبتنی بر مکالمه آسان است، بسیار تند و دراماتیک است.
قهوه ای رنگی است که معمولاً با گرسنگی مرتبط نیست، بنابراین برای مناطق دیگر مناسب تر است.
روانشناسی رنگ اتاق خانه شما بسیار بیشتر از مجموعه ای از رنگ های زیبا است. رنگ هایی که برای دیوارهای خود انتخاب می کنید می توانند به طور قابل توجهی بر روحیه و رفتار شما تأثیر بگذارند و تغییراتی ایجاد کنند که در نهایت بر کل زندگی شما تأثیر می گذارد. به همین دلیل مهم است که رنگهای شاد، مثبت و تشویقی را برای خانهتان انتخاب کنید تا فضایی شود که بهترینها را در شما و خانوادهتان به نمایش بگذارد.
- ۰۰/۱۲/۲۲